Igår blev det allt möjligt

                
Lördagen blev fullspeckad. När vi hade ätit våran frukost på hotellet åkte vi hem en stund innan vi tog oss till Kovland. Stefans systerdotter skulle spela fotbollscup där så vi tog oss en utflykt dit i det fina vädret.Det var många barn och många lag som spelade. De är duktiga. Själv skulle jag aldrig kunna bli så bra på fotboll som dom:)
När vi var klar där åkte vi till en inredningsbutik här i stan som just nu har 25% på hela sortimentet. Vi handlade allt möjligt, ljus, glas, ljusfat och tillbehör till en soda stream. Så då var det bara själva maskinen som fattades. Så vi åkte ut till Birsta och införskaffade en.
                          
Det blev väldigt goda drycker. I den stora behållaren sitter en patron som gör att det blir kolsyra. Man fyller flaskan med vatten och trycker på en knapp som gör att kolsyran kommer fram. Sen häller man i den smak man vill ha eller så har man vattnet naturellt. Mums!
Vid 15-tiden åkte vi till Bredsand. Vi var barnvakt åt Stefans syskonbarn under kvällen. Det gick bara fint. Vi hade filmkväll med dom. Så det blev en lugn och mysig kväll.

Nu ska jag sätta igång med sockerkaksbaket!

Kram



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback