Gränna, Lördag kväll

              
När vi vara klara på Kolmården styrde vi bilen mot Gränna, Polkagris staden. I år fyller polkagrisen 150 år, Grattis!
Jag hade aldrig tidigare varit där. Med det samma när vi svängt av stora vägen låg det ett stort polkagris kokeri som vi gick in på. Där fick man se hur de tillverkade det goda godiset:) Vi köpte även några att smaska på. Det fanns väldigt många olika smaker att välja på.
Vi åkte därefter vidare mot centrum. Vi hade bara åkt kanske typ 300 meter så kom nästa kokeri och när vi kom in till det lilla centrumet så fanns det kokerier runt varje gathörn.
Vi passade på att äta middag innan vi åkte till Grännastrandens Camping där vi planerat att slå upp tältet.

 
Vi checkade in, letade oss en bra plats att slå upp tältet på och sedan tog vi oss en promenad runt området. Att lilla Gränna kunde ha en sån stor och fin båthamn med mycket restauranger och uteserveringar kunde ingen av oss ana. Snacka om att vi ångrade oss att vi inte tog oss mera tid att leta middags ställe, att äta vi den hamnen hade varit hur härligt som helst! Men nu vet vi det till en annan gång.
Den här natten var det Stefans tur att inte ha någon luft i madrassen:( Men då gjorde vi inte ens ett försök att pumpa upp den utan vi somnade om.
              

Om ni har vägarna förbi så passa på att göra ett besök i Gränna för det är värt varje liten minut!
Dagen efter klev vi upp jättetidigt., 5.45 för vi hade en lång bilresa framför till nästa delmål:)

Kram

Helena

Hur fick du upp Stefan så tidigt;)!?

2009-08-08 / 22:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback