Cinderella, Torsdag-Fredag

                           
Kl. 8.00 förra torsdagen åkte vi hemifrån och åkte mot Stockholm där vi skulle börja våran semester med en kryssning.
Vi stannade efter vägen på en fin rast plats som heter Alebosjön. Vi hade tagit med oss fika som vi njöt av i det soliga och fina vädret. Det är så fint där med denna vackra utsikt.
Framför våran bil stog det en familj med en husbil. De hade två barn, varav en son på typ 6-7 år. Pojken lekte runt den stora stenen som syns på bilden. Dottern i familjen som stog uppe vid husbilen, ville knäppa kort på pojken. Hon ville han skulle sitta på stenen. Han fortsatte leka men han klättrade upp på stenen men hade svårt att sitta still.
Dottern sa: sitt, sitt!
Pojken sa: Jag är ingen hund!
Det var en så rolig kommentar så både jag och Stefan hade svårt att hålla oss för skratt! haha!
Det var den roligaste kommentaren på hela resan!

Sedan fortsatte vi våran bilresa mot huvudstaden. 18.00 gick båten. Vi kom fram till hamnen vid 15-tiden. Vi gick runt på hamnområdet en stund innan vi ställde oss i bilkö till att få åka på båten. Det var smidigt att ha med sig bilen på båten. Dels så var det billigare än att ha den stående ett dygn i stockholm och sen kändes det som att den stog säkrare på båten.
 
Det var bra väder så vi var ute på däck mycket på utvägen mot Mariehamn. 20.30 hade vi fått bord till den goda buffèn som serveras. Där fanns mycket gott att äta. Vi satt med ett par och en man som vi pratade med under måltiden. Så det var trevligt.
Vi hade en trevlig kväll. Vi kollade runt i tax-freen och vi satt och lyssnade på musik och kollade på folk och mådde gott:)
 
Stockholms skärgård är så härlig att åka igenom och från båten ser man mycket fina öar, båtar och hus. Det är inte många timmar båten befinner sig på öppet vatten när den går till Mariehamn. I flera timmar åker den igenom skärgården.

Förra gången vi åkte på kryssning drack jag goda drinkar. Jag gillar drinkar med mycket färg i:)
                         

15.30 anlände färjan åter i Stockholms hamn. Då lämnade vi stockholm och åkte mot nästa delmål:)

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback